HOME   |   CONTACT   |   PORTFOLIO   |   
Warning: date(): It is not safe to rely on the system's timezone settings. You are *required* to use the date.timezone setting or the date_default_timezone_set() function. In case you used any of those methods and you are still getting this warning, you most likely misspelled the timezone identifier. We selected the timezone 'UTC' for now, but please set date.timezone to select your timezone. in /home/forward/domains/horeca-adviesburo.nl/public_html/index.php on line 96
21-01-2022  
 

Arne Heitmeijer

Arne Heitmeijer is zelf met hart en ziel ondernemer. 
Na de hotelschoolopleiding en stage in het Kurhaus Hotel kon hij aanblijven om de zomer door te werken

In oktober is hij naar Zutphen gegaan en werd assistent bedrijfsleider voor het toenmalige Hotel Ibis, de focus toen lag vooral op F&B-gebied. Al snel werd hem gevraagd het verbouwde bowling- & partycentrum te gaan leiden. Dit zou op tijdelijke basis zijn, maar dit is uiteindelijk een periode van 5 jaar geworden. Daarbij is de omzet verdubbeld.

Aansluitend is hij hotelmanager geworden en werd al snel duidelijk dat commercie zijn 2e natuur is. De bezetting alsmede de omzetten zijn nog nooit zo hoog geweest. Wat je voor een ander goed kunt doen, kun je mogelijk ook voor jezelf.

Een eigen bedrijf starten is dan een logisch gevolg. En dat lukte door de aankoop van Hotel Bon’Aparte in Lochem / Barchem. Een hele stap en enorme uitdaging. Maar als je iets wilt in je leven, dan kun je het ook! Doorzettingsvermogen, enthousiasme, wilskracht, inzicht en de juiste
mensen in je omgeving kunnen je helpen om je doelstelling te realiseren. Waar een wil is, is ook een weg. 

Zo groeide Hotel Bon’Aparte uit van een eenvoudig toeristenhotel tot een 4-sterren hotel van klasse waar volop vergaderd kan worden maar ook een prima locatie is voor het houden van feesten & partijen. De omzet is in de periode van 1993 tot 2007 vervijfvoudigd. Hotel Bon’Aparte is een begrip geworden in de Nederlandse hotellerie.

Door de veranderde marktsituatie en binnen het gezin ontstond de behoefte om meer tijd voor elkaar te hebben. Het bedrijf werd verkocht. Echter het bloed kruipt waar het niet gaan kan en al snel werd een nieuw bedrijf gestart: For-Ward, management in gastvrijheid. Ondersteuning van horecagerelateerde bedrijven is het uitgangspunt van zijn activiteit. 

Binnen afzienbare tijd werd Arne Heitmeijer benaderd om Landgoed & Résidence Hunzebergen wilde “helpen”. Het bedrijf verkeerde in zwaar weer en een duwtje in de rug was daarom wenselijk. In 22 maanden tijd is de omzet bijna verdubbeld en het resultaat met 75% verbeterd. 

Maak kennis met For-Ward, management in gastvrijheid, en wie weet wordt uw bedrijf genoemd in de lijst van successen.
 

“Uw succes is onze zorg!”

 
 
   
  for-ward, management in gastvrijheid
Stellingmolenlaan 14
7241 VZ Lochem

T +31  (0)573 25 48 83
F +31  (0)573 25 46 12
M +31 (0)653 20 60 47
E info@for-ward.nl
 
by Sitework